Headlines News :
Home » , » Zvezda “smanjuje” Pionir

Zvezda “smanjuje” Pionir

Written By maxtv on четвртак, 14. фебруар 2013. | 17:46


Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će kapacitet hale Pionir biti "značajno smanjen" za meč protiv Partizana u Jadranskoj ligi, oko trećine, kao i da ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji. Meč 21. kola Jadranske lige igra se u nedelju od 21.00 čas, a kapije Pionira biće otvorene dva sata ranije.
Kapacitet Pionira je 5.928 mesta, a Zvezda je objavila da očekuje oko 4.000 gledalaca, kao i da će Partizan dobiti 30 ulaznica. Sve u cilju bezvednosti ljubitelja košarke. Navijači pozvani na fer ponašanje i sportsko navijanje.
Zvezda-navijaci2.jpg
"Karata u slobodnoj prodaji neće biti, važiće samo sezonske ulaznice, a određeni broj pozivnica biće podeljen prijateljima i sponzorima kluba...Mole se svi oni koji nemaju karte da ne dolaze ispred dvorane Pionir i tako stvaraju nepotrebne gužve...na sastanku sa policijom je postignut dogor da niko bez karte neće moći da priđe dvorani", navodi se u saopštenju crveno-belih.
Meč 21. kola Jadranske lige počinje u 21.00, a kapije Pionira biće otvorene dva sata ranije.
Meč Partizana i Zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća prekinut je zbog incidenata navijača, a uprava crveno-belih pozvala je gledaoce na fer ponašanje i sportsko navijanje.
"Želja nam je da se posle derbija priča samo o košarkaškim potezima i zato će Crvena zvezda kao domaćin učiniti sve da organizacija bude na maksimalnom nivou", naveo je klub.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger