Headlines News :
Home » , » Terens Kinsi nekadašnji NBA igrač novo pojačanje KK Partizana

Terens Kinsi nekadašnji NBA igrač novo pojačanje KK Partizana

Written By maxtv on понедељак, 9. септембар 2013. | 19:59

KK Partizan doveo je prvo zvučno pojačanje za predstojeću sezonu, stigao je bek Terens Kinsi, prenose "Novosti".

Amerikanac je nekada igrao za Golden Stejt Voriorse, Klivlend Kavalirse, Anadolu Efes, Fenerbahče, te Pezaro i Unikahu prošle sezone.

Kioni (29, 200) je u ponedeljak je potpisao ugovor sa srpskim i regionalnim šampionom, pa se očekuje da narednih dana stigne u Beograd. Kinsi je upoznat sa atmosferom koja ga očekuje u "Pioniru", jer je kao član Efesa igrao protiv Partizana 2011. godine.

Kinsi je bio solidan u prvom delu prošle sezone beleživši prosečno 12,4 poena uz 6,6 skokova i 2,1 ukradenu loptu sa Skavolini iz Pezara, dok je na pet mečeva za Unikahu imao tek 2,2 poena i 3,2 skoka po utakmici. 

Studirao je na Južnoj Karolini, a u NBA je otišao kao nedraftovani igrač. U četiri evroligaške sezone prosečno je beležio 8.8 poena uz 3 skoka, 1,1 asistenciju u 1,4 ukradene lopte. Za dva je prosečno šutirao 49,6%, a za tri poena 28,4%. 

Meč karijere odigrao je protiv Fenerbahčea u novembru 2009. godine kada je imao indeks korisnosti 29. Najefikasniji je bio iste sezone protiv Cibone sa 21 poenom. 

Partizan nije mogao da dovodi igrače do pre pet dana jer mu je račun bio u blokadi. Međutim, "crno-beli" je ipak dobio jedno pojačanje pre Kinsija, jer je četvorogodišnji ugovor potpisao 19-godišnji Francuz Boris Dalo.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger