Headlines News :
Home » , » Eurobasket: Neka se spreme Belgijanci

Eurobasket: Neka se spreme Belgijanci

Written By maxtv on понедељак, 9. септембар 2013. | 22:47

Francuzi su gubili od Belgijanaca na poluvremenu, ali su onda Parker i drugovi dodali gas, preokrenuli i na kraju ubedljivo slavili - 82:65. Rusija upisala prvu pobedu - nad Turskom. Domaćin turnira izgubio od Poljske.

Belgija će biti prvi protivnik Srbije u narednoj fazi takmičenja, jer je izgubila od Francuske 82:65, iako je do poluvremena bila potpuno "drugačija slika" na semaforu.

Naime, Belgijanci su odličnom igrom na odmor otišli sa prednošću 46:34, ali su Toni Parker i družina odigrali fantastično u trećoj deonici i  potpuno preokrenuli rezultat, što im je na kraju omogućilo da dođu do ubedljive pobede.

Francuska je ovom pobedom došla do prvog mesta u Grupi A, pretekavši Ukrajinu, dok će Belgija u narednu fazu takmičenja ići sa trećeg mesta.

Poljska se pobedom od 71:61 nad domaćinom šampionata oprostila od Evropskog prvenstva, pa će tako Slovenci iz Grupe C u drugu fazu takmičenja preći bez bodova.

Španija će u narednu fazu takmičenja iz Grupe C preneti četiri boda, dok će Hrvatska u novoformiranoj grupi imati dva.

Reprezentacija Rusije je takođe zabeležila prvu pobedu na Evropskom prvenstvu savladavši Tursku sa 89:77 u utakmici bez rezultatskog značaja u Grupi D, iz koje će u narednu fazu Italija, Finska i Grčka.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger