Headlines News :
Home » , » Ana poražena od Azeranke u interesantnom meču

Ana poražena od Azeranke u interesantnom meču

Written By maxtv on уторак, 3. септембар 2013. | 19:53

Viktorija Azarenka pobedila Anu Ivanović u uzbudljivom i interesantnom meču na Artur Ešu - 2:1 ( 4:6, 6:3, 6:4). Srpkinja je sjajno odigrala prvi deo meča, ali je, kako je vreme proticalo, dozvolila sebi periode slabije igre što je druga igračica sveta iskoristila.

Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Ju-Es opena, pošto je u četvrtom kolu izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke sa 4:6, 6:3, 6:4.

Ivanovićeva je posle odličnog starta neshvatljivo pala u nastavku susreta i dozvolila drugoj teniserki sveta da zabeleži i petu pobedu iz sedam međusobnih duela.

Srpkinja je sjajno otvorila meč, dobro se kretala i udarala loptice iz forhenda, pa je vrlo brzo došlao do prednosti od 3:0.

Nastavila je sa agresivnom igrom, napadala je servis protivnice, pogodila čak 18 vinera i sasvim zasluženo došla do vođstva.

Drugi set obeležila je nesigurna igra obe teniserke. Seriju od pet vezanih brejkova u kojima nijedna igračica nije uspela da sačuva svoj servis prekinula je Beloruskinja u šestom gemu posle tri neiznuđene greške Ivanovićeve i uvela meč u treći set.

Dosta oscilacija u igri bilo je i u odlučujućem setu i to sa obe strane mreže, međutim bolju koncentraciju u završnici imala je Azarenka i iskoristila neiznuđene greške protivnice.

Azarenka će u četvrtfinalu igrati protiv Danijele Hantuhove iz Slovačke, koja je sa 2:1 u setovima pobedila Amerikanku Alison Riske.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger