Headlines News :
Home » , » Albert Nađ najavljuje nova pojačanja

Albert Nađ najavljuje nova pojačanja

Written By maxtv on петак, 6. септембар 2013. | 09:58

Iako je prelazni rok završen, sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je mogućnost novih dolazaka u redove srpskog šampiona.

Partizan u finišu prelaznog roka nije ostvario ciljeve pogotovo posle propalog transfera Marka Petkovića, odnosno njegovog odlaska u Crvenu zvezdu.

Postoji mogućnost da crno-beli angažuju još jednog igrača van prelaznog roka, a pojavila se informacija da bi to mogao da bude nekadašnji štoper Crvene zvezde Ibrahim Gaj.

"Ne znam ništa o dolasku Gaja, ne vode se pregovori. Nećemo da licitiramo sa imenima, sve je moguće", rekao je za "Žurnal" Nađ, koji nije želeo da potvrdi da li su istinite spekulacije o Jovici Vasiliću (Sloboda) i Milošu Stojanoviću (Vuhan).

Nađ oseća veliku odgovornost za loše rezultate tima na početku sezone.

"Teško preživljavam sve što se dogodilo, takav sam bio i kao igrač. Početak sezone bih opisao sa 'i tako, i tako'. Nismo pružili ono što se očekivalo, nismo ušli u neko evropsko takmičenje, dok je u domaćem prvenstvu bilo toplo-hladno. Najbitnije je da smo posle svega prvi", rekao je Nađ za "Sport".

"Žao mi je što treneru Vuku Rašoviću nisam ranije obezbedio pojačanja. Ali okolnosti su bile takve, nekada želja i entuzijazam nisu dovoljni", rekao je Nađ.

Ono što je najviše poremetilo tim su odlasci Ivana Ivanova i Aleksandra Mitrovića.

"Za uspehe i neuspehe svako nosi svoj deo odgovornosti, pa ću tako i ja preuzeti svoje breme bez problema. Znam samo da sam dao sve od sebe za dobrobit Partizana i da mi je jedino to bilo na pameti", rekao je Nađ koji nije mogao da odgovori na pitanje da li je nedostatak novca bio problem.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger