Headlines News :
Home » , » Top 10 fudbalera Evropskog prvenstva do 19 godina

Top 10 fudbalera Evropskog prvenstva do 19 godina

Written By maxtv on петак, 2. август 2013. | 16:42

Tim novinara Evropske fudbalske unije izabrao je 10 fudbalera na koje treba obratiti pažnju, a među njiuma su Predrag Rajković i Aleksandar Mitrović.


"Postigao je 10 golova za svoj klub Partizan prošle sezone pre nego što je debitovao u seniorskoj reprezentaciji protiv Belgije. U Litvaniji je postigao gol u pobedi Srbije protiv Turske, pobednički gol protiv Portugala u polufinalu i namestio je gol Andriji Lukoviću u funalu", navodi se na sajtu Uefa.

Golman Predrag Rajković umnogome je pomogao Srbiji da osvoji prvenstvo Evrope, naročito odbranama u polufinalnom meču protiv Portugala. To su zapazili i izveštači Uefa.
"Vest da mu stanovnici njegove rodne Jagodine spremaju doček i pre finala nije bilo nikakvo iznenađenje nakon njegove herojske predstave
u Litvaniji. Njegove odbrane penala protiv Portugala u polufinalu pomogle su Srbiji da uđe u finale i da na kraju slavi", piše na sajtu Uefa.

Medju desetoricom najboljih nalaze se i Jasin Benzija i Andrijan Rabijo, fudbaleri Francuske, a na spisku su i Gratas Sirgedas (Litvanija), Avto Endelaze (Gruzija), Hose Rodriges (Španija), Bernardno Silva (Portugal), Redžep Nijaz (Turska) i Lukas Voudenberg (Holandija).

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije postala je evropski prvak, pošto je u finalu takmičenja u Litvaniji pobedila Francusku sa 1:0.
Pobednički gol postigao je Andrija Luković u 57. minutu meča.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger