Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Voša ispustila pobedu

Liga Evrope: Voša ispustila pobedu

Written By maxtv on петак, 2. август 2013. | 00:19

Vojvodina - Bursa 2:2. Umalo da Vojvodina dođe do velike pobede, ali je Bursa u poslednjim minutima stigla do izjednačenja. Strelci Oumaru i Vulićević za Vojvodinu, Batalja i Taivo za tursku ekipu. Odlična igra Novosađana obećava spektakularan revanš.
U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina je večeras u Novom Sadu igrala nerešeno 2:2 (0:1) protiv turskog predstavnika Burse.
Vojvodina-2.jpg
Do pete pobede u ovogodišnjim kvalifikacijama, Novosađane su delila samo dva minuta, ali im je u završnici pala koncentracija i Bursa je u 90. minutu uspela da izjednači.
Strelci za Vojvodinu bili su Miroslav Vulićević u 70. i Abubakar Oumaru u 80. minutu, a golove za Bursu postigli su Pablo Batalja u 36. minutu iz jedanaesterca i Taje Taivo u 90. minutu.
Posle četiri pobede u kvalifikacijama, Novosađanisu su u duel protiv favorizovanog turskog tima ušli sa dosta optimizma i veoman hrabro i prava je šteta što su praktično u poslednjim trenucima ispustili novu pobedu.
Posle ovakvog rezultata, šanse Vojvodine da prođe u završnu rundu kvalifikacija nisu velike, ali sigurno postoje, jer turski predstavnik, koji ima višestruko skuplji tim, nije večeras nadigrao izabranike Marka Nikolića.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger