Headlines News :
Home » , » Kruševljani bez straha na Zvezdu

Kruševljani bez straha na Zvezdu

Written By maxtv on петак, 23. август 2013. | 13:32

Fudbaleri Napretka dočekuju u subotu ekipu Crvene zvezde, u 3. kolu Jelen Superlige, a kapiten Kruševljana Nenad Mirosavljević ističe da tim nije uplašen.

"Crvena zvezda je favorit u predstojećoj utakmici, ali ja verujem u svoj tim. Jedno je sigurno, nismo uplašeni, iako je Crvena zvezda ozbiljan protivnik. Poslednji put protiv Zvezde sam igrao 2008.godine, i to na Kipru. Dao sam im gol u 70.minutu i doneo pobedu svom timu", prisetio se kapiten Napretka.

Kruševljani su u prva dva kola zabeležili po pobedu (Jagodina) i poraz (Radnički 1923), ali će tek sada debitovati pred svojim navijačima u novoj sezoni.

"Zvezda igra vrlo promenljivo na početku ovog prvenstva. Ono što je uočljivo jeste da nema standardnu postavu, a o taktici svog tima ne bih govorio. Podrška sa tribina nam mnogo znači, Napredak ima najvernije navijače, a mi ćemo se svim snagama potruditi da našom dobrom igrom vratimo to ljubiteljima fudbala pod Bagdalom", rekao je trener Napretka, nekadašnji igrač svih selekcija Zvezde Milan Lešnjak.

Utakmica 3. kola Jelen Superlige između Napretka i Zvezde igra se u subotu od 19:00 na stadionu Mladost u Kruševcu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger