Headlines News :
Home » , » U Partizanu zadovoljni ali i oprezni

U Partizanu zadovoljni ali i oprezni

Written By maxtv on петак, 23. август 2013. | 09:54

Strelac pobedničkog gola za Partizan u meču protiv Tuna u Beogradu, Miloš Jojić rekao je da je najvažnije što su pobedili, a videće se da li je 1:0 dovoljna prednost za plasman u fudbalsku Ligu Evropa. Partizan je u Beogradu pobedio u prvom meču baraža za Ligu Evropa, a revanš se igra za sedam dana u Švajcarskoj.

Posle pobede u meču protiv Tuna igrači Partizana su bili zadovoljni ali oprezni i već okrenuti revanš susretu. Prednjačio je strelac jedinog gola Miloš Jojić.

"Najbitnije je da smo pobedili, a to što sam ja dao gol i nije toliko bitno. Igrali smo dobro, kontrolisali celu utakmicu, ali nedostajala nam je završnica. Gol nas je pokrenuo, dobili smo na samopouzdanju i sada ćemo videti da li je ovo dovoljna prednost pred revanš sa Tunom koji nije nimalo naivna ekipa", rekao je Jojić novinarima posle meča.

Napadač Aleksandar Mitrović ocenio je da je utakmica bila "korektna", a rezultat "krajnje realan".

"Odigrali smo korektnu utakmicu. Moglo je i bolje. Ostvarili smo povoljan rezultat, krajnje realan, ali sam siguran da u revanšu neće biti nimalo lako", rekao je Mitrović.

Golman Vladimir Stojković kazao je da je tim "muški izginuo" na terenu.

"Igrali smo napadački. U drugom poluvremenu smo izašli visoko i tada nam je pretila opasnost od dubinskih lopti, ali smo muški izginuli i došli do velike pobede. Idemo na revanš u Švajcarsku da izborimo grupnu fazu. Imamo dobar rezultat", rekao je Stojković.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger