Headlines News :
Home » , » Vuk Rašović: Biće bolje sa Mitrovićem

Vuk Rašović: Biće bolje sa Mitrovićem

Written By maxtv on среда, 24. јул 2013. | 23:33

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je posle remija sa Širakom da je najvažnije to što su crno-beli prošli u treće kolo kvalifikacija za LŠ.
Starsport
Rašović je priznao da ekipa nije bila na očekivanom nivou i dodao da očekuje veliki napredak u narednom periodu.
Dobro je što smo se kvalifikovali za sledeće kolo, svesni da nismo bili na nivou. Postoje objektivni razlozi, povrede i crveni karton Volkova koji nije smeo da se dogodi. Dobro je što su došli novi igrači, verujem da će sve ovo izgledati mnogo bolje u budućnosti“, izjavio je Rašović na konferenciji za novinare posle meča u Humskoj. 

Crno-beli su odigrali bez golova sa Širakom (0:0), a dalje su prošli zahvaljujući remiju od 1:1 iz prvog meča u Jermeniji. 

U javnosti u Srbiji stvorena je pogrešna slika o snazi Širaka, napravila se atmosfera da ćemo ga lako proći. To je prvak jedne zemlje, igraju dobar fudbal. Utisak iz javnosti se donekle preneo na ekipu“, objasnio je Rašović. 

On je naveo da je crveni karton Vladimira Volkova u 55. minutu značajno poremetio ekipu. 

Na poluvremenu smo imali drugu ideju, ubacili Kojića, ali kad smo ostali sa 10 igrača, morali smo da menjamo formaciju. Iskreno, neshvatljivi su mi takvi gestovi u važnim mečevima za klub“, naveo je on.

Bičahčan: Bili smo bolji, žao mi je

Starsport
Rašović se samo kratko osvrnuo na sledećeg rivala u kvalifikacijama za LŠ, bugarski Ludogorec. 

Radi se o dosta dobroj ekipi. Prošle godine znamo kako su igrali protiv Dinama iz Zagreba“, kazao je Rašović i dodao da će biti lakše kada se napadač Aleksandar Mitrović pridruži ekipi po završetku Evropskog prvenstva za omladince. 

Na pitanje da li misli da će se Mitrović zaista vratiti, odgovorio je. "Nadam se

Trener fudbalera jermenskog Širaka Vardan Bičahčan ocenio je da njegov tim nije imao sreće. 

Žao nam je posle ove dve utakmice, mislim da smo bili bolji. Ipak, na kraju se gleda samo rezultat, a po tome je Partizan bolji. U fudbalu je važan faktor sreća, a Partizan ju je imao. Takodje, u fudbalu su važni i golovi. Možete da imate šanse, ali se one ne računaju ako ne postignete gol“, kazao je Bičahčan.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger