Headlines News :
Home » , » Dodić optimista pred meč sa Rubinom

Dodić optimista pred meč sa Rubinom

Written By maxtv on среда, 24. јул 2013. | 22:37

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je pred meč sa Rubinom da njegova ekipa treba da igra kao u drugom poluvremenu prvog meča, kada su poraženi 3:2.
Starsport
"Imamo razloga za optimizam, koji ne jenjava u timu. U Jagodini smo pokazali dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo bili slabi i nesigurni, dok smo u drugom pokazali da smo ravnopravan protivnik ekipi Rubina. Očekujem reprizu drugog poluvremena koji smo odlično odigrali na domaćem terenu", kazao je Dodić.
Trener Rubina Kurban Berdijev rekao je da sa nestrpljenjem očekuje utakmicu i da se nada pobedi.

"Verujem da će revanš susret biti teži od prvog, a za protivnika imam samo reči hvale. Jagodina je jako dobro organizovana ekipa koju čine odlični pojedinci. Nikog od njih ne bih posebno izdvajao, impresionirali su me svojom timskom igrom", rekao je Berdijev. 

Jagodina je u utorak uveče doputovala u Kazanj, a u sredu je trenirala posle konferencije za novinare. Sa predstavnicima medija razgovarali su defanzivci oba tima Vukašin Tomić Oleg Kuzmin

"Prvi meč smo počeli bojažljivo i sa previše poštovanja prema protivniku. Ne zanemarujemo njihov stil igre i dugogodišnje iskustvo u kvalifikacionim utakmicama, ali u drugom delu igre smo pokazali da smo dostojan protivnik. Sada imamo i jači motiv za pobedu", kazao je Tomić. 

Kuzmin je rekao da Rubin očekuje teška utakmica. 

"Ne dajem prednost domaćem terenu, mojim saigračima i meni je manje bitno na čijem stadionu igramo. Imperativ je dati svoj maksimum u svakoj utakmici. Jagodina je neugodan protivnik sa izvrsnim igračima", rekao je Kuzmin.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger