Headlines News :
Home » , » Vojvodina predstavila pojačanja

Vojvodina predstavila pojačanja

Written By maxtv on петак, 19. јул 2013. | 16:15

Novi fudbaler Vojvodine Andrija Kaluđerović rekao je da se odrekao većeg ugovora u Pekingu da bi u novosadskom klubu dobio šansu.
fkvojvodina.rs
"U Pekingu nisam dobio pravu šansu, odrekao sam se većeg ugovora jer želim da igram, a siguran sam da ću u Vojvodini dobiti pravu šansu i da ću se dokazati golovima. Poziv nisam mogao da odbijem, a jedan od razloga jeste i što Vojvodinu trenira moj nekadašnji trener Marko Nikolić", rekao je Kaludjerović na predstavljanju u Novom Sadu.
Zajedno sa Kaluđerovićem Vojvodina je predstavila i Stefana Denkovića. 

"Vojvodina je veliki klub. Ponudu nisam mogao da odbijem jer želim da napredujem. Učiniću sve da ostavim trag u crveno-belom dresu i da me navijači zavole", rekao je Denković

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić naveo je da veruje da će Andrija Kaluđerović i Stefan Denković biti velika pojačanja za Vojvodinu. 

"Denkovića smo dugo pratili, dok je Kaluđerović svima dobro poznat. Verujem da će biti velika pojačanja za Vojvodinu. Na njima je da se dokažu treneru Marku Nikoliću i izbore za mesto u timu", naveo je Drakulić

On je dodao da i dalje traju pregovori sa nekoliko stranih klubova oko transfera Abubakara Umarua, Branislava Trajkovića i kapitena Miroslava Vulićevića. 

Vojvodina će, ako prođe Honved, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv turskog Bursaspora, a Drakulić je rekao da su misli usmerene samo ka revanšu u Mađarskoj. 

"Naše misli su usmerene ka Budimpešti, želimo da taj duel završimo kako treba. A, nadam se da ćemo već od četvrtka uveče akcenat baciti na sledećeg rivala. Sada mogu samo da kažem da je u tom klubu igrao naš Milan Stepanov, da je zvezda tima Sebastijan Frej, a ističe se i Pablo Martin Batelja", rekao je Drakulić

Vojvodina je u prvoj utakmici pobedila na svom terenu Honved sa 2:0, dok će se revanš igrati u četvrtak u Madjarskoj. 

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija igraće se 1. avgusta, dok su revanši nedelju dana kasnije.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger