Headlines News :
Home » , » Saša Ilić: Prvo da prođemo Širak

Saša Ilić: Prvo da prođemo Širak

Written By maxtv on петак, 19. јул 2013. | 12:34

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da crno-beli prvo moraju da pobede Širak, pa će tek onda razmišljati o trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Starsport
On je istakao da su Slovan i Ludogorec svakako mnogo ozbiljniji protivnici.
"Treba prvo da pobedimo Širak i samo razmišljamo u tom pravcu. Odigrali smo jednu katastrofalnu utakmicu, igrači su sami krivi. Imali smo sreće, (Milan) Lukač nas je spasio odbranama, kao i (Vladimir) Volkov golom na kraju utakmice", rekao je Ilić agenciji Beta.
Fudbaleri Partizana će, ako eliminišu jermenski Širak, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv pobednika duela Slovana iz Bratislave i bugarskog Ludogoreca, odlučeno je žrebom u Nionu. 

"Imamo pet, šest dana da se pripremimo, odigramo dobro i obezbedimo plasman u treće kolo kvalifikacija", dodao je kapiten šampiona Srbije. 

Partizan je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija odigrao nerešeno 1:1 protiv Širaka, dok je Slovan pobedio Ludogorec sa 2:1. 

"Taj dvomeč je 'otvoren', bilo je 2:1 za Slovan u prvoj utakmici, ali kako god, sigurno je reč o mnogo ozbiljnijem protivniku od Širaka", rekao je Ilić. 

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija igraju se 30. i 31. jula, a revanši su zakazani za 6. i 7. avgust.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger