Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Poznati polufinalisti

Vimbldon: Poznati polufinalisti

Written By maxtv on среда, 3. јул 2013. | 21:50

Endi Marej posle izgubljena dva seta, preokerenuo i stigao do polufinala. Novak Đoković ubedljiv protiv Berdiha. Zimonjić i Srebotnik u četvrtfinalu. Jelena Janković i Mirjana Lučić Baroni nisu uspele da se plasiraju u polufinale u konkurenciji ženskih dublova.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u četvrtfinalu gren slem turnira u Vimbldonu pobedio Čeha Tomaša Berdiha.
Nole-V1.jpg
Novak je nastavio sa odličnim partijama protiv Berdiha, pa je ovaj put slavio sa 3:0, po setovima 7:6, 6:4 i 6:3.
U polufinalu će odmeriti snage sa Huanom Martinom Del Potrom, koji je bio bolji od Davida Ferera, takođe, sa 3:0 (6:2, 6:4, 7:6).
U drugom polufinalnom duelu igraće Endi Marej, koji je gubio sa 2:0 od Fernanda Verdaska, ali je odličnom igrom preokrenuo i stigao do pobede od 3:2 (4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5), i Jirži Janovic, koji je pobedio sunarodnika Lukaša Kubota sa 3:0 (7:5, 6:4, 6:4).
Berdih.jpg
U dubl konkurenciji, Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni poražene su u četvrtfinalu od Su Vei Hsieh iz Kineskog Tajpeha i Kineskinje Suai Peng sa 2:0 (6:4, 7:5), dok su Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik pobedili američko-australijsku kombinaciju Skot Lipski/Kejsi Delakva sa 2:1 (6:2, 6:7, 6:2).
Mladi srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u četvrtfinale juniorskog turnira, pošto je u osmini finala pobedio Francuza Enca Kokua sa 7:5, 6:4. Milojevićev naredni protivnik biće Italijan Đanluiđi Kvinci, koji je bio bolji od Francuza Žoana Sebastijana Taloa sa 7:5, 6:1.
I Laslo Đere se plasirao u četvrtfinale, jer je savladao Australijanca Tanasija Kokinakisa u tri seta 3:6, 6:2, 6:0. 
U borbi za polufinale, Đere će igrati sa pobednikom meča između Nemca Maksimilijana Marterera i Čileanca Kristijana Garina.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger