Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Novak nastavlja pohod

Vimbldon: Novak nastavlja pohod

Written By maxtv on среда, 3. јул 2013. | 09:36

Prvi teniser sveta Novak Đoković igra od 14.00 meč četvrtfinala Vimbldona protiv Čeha Tomaša Berdiha. Na terene od predstavnika Srbije izlaze još i Jelena Janković i Nenad Zimonjić.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u četvrtfinalu gren slem turnira u Vimbldonu igra  protiv Čeha Tomaša Berdiha, a duel je na programu od 14 sati na terenu broj jedan. Iako je Novak najbolji teniser sveta, organizatori su odlučili da on svoj meč igra na terenu broj jedan, a ne na centralnom terenu.
Nole-V1.jpg
Novak je do sada 15 puta ukrštao reket sa trenutno šestim teniserom na ATP listi i vodi sa ubedljivih 13:2.
Bolji iz meča igraće u polufinalu sa pobednikom susreta David Ferer (Španija) - Huan Martin Del Potro (Argentina).
Pored Đokovića, na terene Vimbldona od predstavnika Srbije izlaze Jelena Janković, Nenad Zimonjić i juniori Nikola Milojević, Laslo Đere i Nina Stojanović.
Berdih.jpg
Jankovićeva i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni u četvrtfinalu dublova igraju od 12.30 sati protiv Su Vei Hsieh iz Kineskog Tajpeha i Kineskinje Suai Peng, dok Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik posle 17 sati igraju meč osmine finala mešovitih dublova protiv američko-australijske kombinacije Skot Lipski/Kejsi Delakva.
Milojević u osmini finala juniorskog turnira igra od 12 sati protiv Francuza Enca Kokua, a Đere posle 13 sati protiv Australijanca Tanasija Kokinakisa.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger