Headlines News :
Home » , , » Liga Evrope: Azerbedžanci slavili u Skoplju (VIDEO)

Liga Evrope: Azerbedžanci slavili u Skoplju (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 3. јул 2013. | 07:55

U utorak su počele kvalifikacije za Ligu Evrope, a pobede u prvim mečevima ostvarili su karabah, Gefle i Bela Taun.
Predstavnik Azerbejdžana slavio je minimalnim rezultatom u Skoplju protiv Metalurga, dok je švedski Gefle sa 3:0 u Estoniji već rešio dvomeč sa Trans Narvom.
Minimalnu pobedu na svom terenu ostvario je Bela Taun iz Velsa nad drugim predstavnikom Estonije, Levadijom, dok je drugi tim iz Azerbejdžana Kazar Lenkoran igrao 1:1 sa Sliemom na Malti.
Pobedu Karabahu u slaboj fudbalskoj predstavi u Skoplju doneo je Rejnaldo polovinom drugog dela igre. Drugi tim iz Azerbejdžana je u meču prepunom gol šansi poveo na Malti golom Nilda već u 14. minut, da bi uporni gosti pola sata pre kraja golom Oavučija stigli do izjednačenja. 

Šveđani su postepeno slamali Trans Narvu, poveli su krajem prvog poluvremena autogolom Dubokina, prednost su duplirali u 57. minutu preko Dalberga, da bi Lanto u trećem minutu sudijske nadoknade verovatno rešio dvomeč. 

Bela Taun je iznenadila Levadiju golom Šeridana već u četvrtom minutu utakmice. U sredu se sastaju Fuglafjordur (Farska ostrva) i Linfild (Severna Irska), dok se još 33 utakmice igraju u četvrtak. Među njima je i gostovanje Vojvodine na Malti protiv Hibernijana.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger