Headlines News :
Home » , , » Slaviša Stojanović: Štoperi su prioritet (VIDEO)

Slaviša Stojanović: Štoperi su prioritet (VIDEO)

Written By maxtv on среда, 3. јул 2013. | 13:07

Novi trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović sumirao je odradjeno tokom prve faze priprema i rekao je da nije trenutak za veliku priču, jer ekipa kasni.
crvenazvezdafk.com
Stojanović je ponovio da je prioritet ekipe angažovanje kvalitetnih štopera, ali je istakao, ako je povreda Rakića ozbiljna, da je potreban napadač.
Zvezda je tokom priprema u Sloveniji odigrala tri kontrolne utakmice i ostvarili su dve pobede i poraz. Savladali su domaće ekipe Krku (1:0) i Domžale (2:0), a poraženi su od ukrajinskog Iljičiveca rezultatom 2:0.
Solidan je utisak, otprilike znam kom igraču odgovara koja pozicija. Radili smo sve po planu što se tiče fizičkih stvari, iako je u nekim trenucima bilo izuzetno teško organizovati trening, ali takva je priroda posla i tu nema mnogo kukanja. U ovom trenutku je najvažnije da što manje pričamo, a što više radimo, jer kasnimo praktično na svim poljima. Nadam se da ćemo što pre ući u normalan ritam rada i igračkog kadra, da možemo više da se posvetimo taktičkim stvarima", izjavio je Stojanović za zvanični sajt crveno-belih. 

On je dodao da želi da se ubrza proces rada i uigravanja jer ekipu uskoro očekuju utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Prvo je potrebno selektovati igrače, ali ta selekcija mora da bude adekvatna, da možemo normalno da radimo na treninzima, kako bismo došli do većeg broja ponavljanja i situacija gde eventualni napredak treba da bude što brži", naveo je Stojanović. 

Nekadašnji selektor Slovenije ponovio je da očekuje pojačanja na deficitiranim mestima u timu, na poziji štopera. 

"Igrači na poziciji štopera su u ovom trenutku prioritet. Naravno da su nam potrebna pojačanja i u veznom redu, a dogodila nam se i neplanirana situacija, povreda Rakića, ukoliko se ispostavi da je ozbiljnija, moramo razmisliti i o toj poziciji", reči su Stojanovića. 

Stojanović ne traži nikakve alibije i usmeren je na napredak ekipe, uprkos teškoj finanskijskoj situaciji. 

„Nemamo vremena za strah, za alibije, za opravdanja, mi moramo samo da radimo, i to krvavo. Što više energije potrošimo na traženje nekakvih alibija, to je lošije po nas. Moramo zbog veličine kluba i armije navijača da budemo što spremniji", zaključio je Stojanović.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger