Headlines News :
Home » , » Milan Lane Jovanović trenira sa Vošom

Milan Lane Jovanović trenira sa Vošom

Written By maxtv on среда, 10. јул 2013. | 18:41

Dosadašnji fudbaler Anderlehta Milan Jovanović trenira sa ekipom Vojvodine.
Nekadašnji fudbaler novosadskog kluba trenutno je bez ugovora i traži novi klub.
Čelnici finaliste prošlogodišnjeg kupa zainteresovani su da privuku Jovanovića nazad u “belo-crveni” dres kluba sa Karađorđa.
Lane me je pozvao i pitao da li može da trenira sa nama, što smo oberučke prihvatili”, rekao je sportski direktor Voše Saša Drakulić

Trener Nikolić je bio oduševljen što ima takvog igrača u grupi, on je naš nekadašnji as, sa sjajnom inostranom karijerom. Naši mladi igrači mogu mnogo od njega da nauče i učinićemo sve da, ukoliko ne bude zadovoljan ponudama iz inostranstva, što pre potpiše za Vojvodinu! Pričao sam i sa predsednikom Balšom Butorovićem, i složili smo se da bi Lane bio veliko pojačanje, pozitivno bi uticao na naš tim i bio strah u očima naših rivala”. 

Nije izvesno da li i Jovanović deli želju čelnika novosadskog kluba, s obzirom da je ne tako davno izjavio da ne razmatra povratak u Srbiju. Izvesno je samo da ne želi da nastavi karijeru u Belgiji, gde je već godinama velika zvezda, zbog pomalo bizarnog sistema trakmičenja (posle dvokružnog sistema, sledi plej of, pred koji se timovima oduzima po pola bodova). 

Jovanović je u prethodne dve sezone dao 17 golova za Anderleht na 62 utakmice. Prethodno je u Standardu blistao, sa 52 gola u četiri sezone, a između dve belgijske epizode proveo je neuspešnu epizodu u Liverpulu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger