Headlines News :
Home » , » Egzodus u ženskom KK Partizan

Egzodus u ženskom KK Partizan

Written By maxtv on среда, 10. јул 2013. | 10:46

I pored sezone iz snova, tri osvojena trofeja, ženski košarkaški klub Partizan suočen je sa teškom finansiskom sitacijom i budućnost kluba je neizvesna. Klub su napustile Tamara Radočaj i Nevena Jovanović.
Reprezentativke Srbije u košarci i dosadašnje članice Partizana Tamara Radočaj i Nevena Jovanović karijere će nastaviti u Italiji, odnosno Mađarskoj.
ZKKPartizan1.jpg
Radočaj će sledeće sezone nositi dres Kaljarija, dok će Jovanovićeva igrati u Pečuju.
"Nažalost, priča Partizana koja je pokazala da ima potencijal, ali i veliki kvalitet nije naišla na adekvatnu podršku, pa ću sledeću sezonu provesti u italijanskom Kaljariju. Nadam se da ću pomoći timu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva za sledeću sezonu", istakla je Radočaj.
Obe igračice su prošle sezone u dresu Partizana osvojile tri trofeja, prvenstvo i Kup Srbije, kao i regionalnu ligu. Ipak, zbog velikih finansijskih problema veliko je pitanje da li će se i kako Partizan takmičiti u novoj sezoni.
"Sezona u Partizanu je bila izvaredna, osvojili smo sve trofeje bez izgubljene utakmice i to je naravno nešto što će se zauvek pamtiti. Takođe sam i u reprezentaciji ostvarila rezultat za ponos, jer smo uspele da stignemo do polufinala Evropskog šampionata. Zahvalila bih se svim saigračicama i treneru i selektorki Marini Maljković koje su zajedno sa mnom bile deo jedne godine za pamćenje", zaključila je Jovanovićeva.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger