Headlines News :
Home » , » Migel Arauho: Spreman za trofeje sa Crvenom zvezdom

Migel Arauho: Spreman za trofeje sa Crvenom zvezdom

Written By maxtv on петак, 26. јул 2013. | 14:38

Migel Arauho, najnovije pojačanje Crvene zvezde u tekućem prelaznom roku, ističe da je spreman da igra pod velikim pritiskom i da želi da se dobrim partijama u crveno-belom dresu nametne selektoru A reprezentacije Perua. Dolaskom u Zvezdu sam napravio veliki korak u karijeri. Već sam igrao na nekoliko prijateljskih utakmica za reprezentaciju i dobrim igrama u Srbiji nadam se da ću postati standardni član nacionalnog tima, rekao je Arauho.
Peruanski fudbaler Migel Arauho rekao je da je spreman da igra pod velikim pritiskom u Crvenoj zvezdi i da dobrim nastupima u srpskom klubu želi da se izbori za mesto u reprezentaciji svoje zemlje.
Zvezda.jpg
"Spreman sam da igram pod velikim pritiskom. Nisam još gledao druge srpske ekipe, pažnja mi je usmerena samo na Crvenu zvezdu. To je veliki klub i mislim da možemo da napravimo velike stvari i prekinemo seriju Partizana u prvenstvu", rekao je Arauho novinarima u beogradskom hotelu M.
Doskorašnji štoper peruanske ekipe Uankajo naveo je da je obavio lekarske preglede i da očekuje da u toku dana ili sutra potpiše ugovor sa crveno-belima.
"Ostalo je da se srede još neka dokumenta, već sam obavio lekarske preglede i očekujem da potpišem večeras ili u subotu ujutro", kazao je on.
Arauho, koji je u Beograd doputovao u ponedeljak, istakao je da mu se veoma sviđaju grad i stadion Zvezde.
"U Beogradu se osećam veoma dobro, grad je prelep, kao i stadion. Zvezda je veliki klub, najveći u Srbiji i jedan od najvažnijih u Evropi", kazao je ovaj 18-godišnjak i dodao da do skoro nije razumeo ni reč srpskog, ali da polako vežba.
Arauho će na poziciji štopera za konkurente imati Darka Lazića i Jovana Krnetu, za koje je rekao da su odradili odličan posao u revanš utakmici protiv IBV-a u kvalifikacijama za Ligu Evropa.
"Gledao sam utakmicu protiv IBV-a i mislim da su Krneta i Lazić odradili odličan posao. Moraću mnogo i naporno da radim kako bih izborio mesto u timu", rekao je Arauho.
Zvezda-2.jpg
On je kazao da mu osim Zvezde ništa nije u mislima i da u srpskom klubu planira da ostane što je duže moguće.
"Ne planiram ništa unapred, došao sam ovde, planiram da ostanem što duže. Fokusiran sam samo na Zvezdu, ne želim da razmišljam šta ću dalje. Cilj mi je da sa klubom osvojim prvenstvo i Kup, kao i da što je dalje moguće odemo u Ligi Evropa", kazao je Peruanac.
Arauho je mladi reprezentativac Perua, a kako je rekao, dobrim igrama u Zvezdi želi da se nametne selektoru A tima te zemlje Serhiju Markarijanu.
"Dolaskom u Zvezdu sam napravio veliki korak u karijeri. Već sam igrao na nekoliko prijateljskih utakmica za reprezentaciju i dobrim igrama u Srbiji nadam se da ću postati standardni član nacionalnog tima", rekao je Arauho.
Zvezda je u dosadašnjem delu prelaznog roka dovela Đorđa Rakića, Miloša Ninkovića, Nikolu Mijailovića, Nejca Pečnika i Aleksandra Kovačevića, a Arauho će, kada potpiše ugovor, biti šesto pojačanje crveno-belih.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger