Headlines News :
Home » , » Marko Nikolić: Zadovoljni smo, ali možemo još bolje

Marko Nikolić: Zadovoljni smo, ali možemo još bolje

Written By maxtv on петак, 26. јул 2013. | 13:09

Trener Vojvodine Marko Nikolić nije želeo da sakrije zadovoljstvo zbog načina na koji su njegovi izabranici izborili plasman u treću urndu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ipak, kako sam ističe, ekipa iz Novog Sada nije pokazala ni 50 odsto svog potencijala.
Trener Vojvodine Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan zbog prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da njegova ekipa može da bude još bolja, pošto nije dostigla ni 50 odsto svojih mogućnosti.
Vojvodina.jpg
"Cilj je da budemo sve bolji, naravno da me raduje prolaz u naredno kolo i način na koji smo do njega došli. Dobar rad u pripremnom periodu daje rezultate. Ali, ništa još nismo uradili, prvenstvo nije ni počelo. U Evropi smo dobro počeli takmičenje i moramo tako da nastavimo", rekao je Nikolić.
Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su sinoć u revanšu pobedili u Budimpešti pobedili Honved sa 3:1. U prvoj utakmici, prošlog četvrtka u Novom Sadu, Vojvodina je pobedila sa 2:0.
"Ostvarili smo četiri pobede u kvalifikacijama i zadovoljan sam. Ali, ekipa nije ni na 50 odsto potencijala, možemo još da napredujemo", rekao je on.
Nikolić, koji je ovog leta preuzeo ekipu Vojvodine, rekao je da je zadovoljan načinom na koji su igrači prihvatili njegov način rada. On je dodao i da ga raduje atmosfera u ekipi, kao i da nije bilo euforije posle sinoćnje pobede.
"U ekipi vlada zajedništvo, igrači se žrtvuju jedan za drugoga na terenu. Kada sam posle utakmice ušao u svlačionicu nije bilo euforije, već mir i tišina, samo normalan pozdrav posle svake pobede. Dobili smo potvrdu za dobar rad i to je recept za nastavak sezone", rekao je on.
Vojvodina će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv turske ekipe Bursaspor. Prva utakmica na programu je 1. avgusta u Novom Sadu.
"Bursa je kvalitetan protivnik, dobro ćemo se spremiti. Maksimalno ih poštujemo, kao što je bio slučaj sa Hibernijansom i Honvedom. Poštujemo karijere njihovih igrača, novac koji je uprava uložila u tim, a kada sudija označi početak, na terenu ćemo biti koncentrisani i borbeni", rekao je Nikolić.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger