Headlines News :
Home » , » Dabl-dabl Veselog, Bobi bez minuta

Dabl-dabl Veselog, Bobi bez minuta

Written By maxtv on понедељак, 15. јул 2013. | 09:32

Trećeg dana Letnje lige u Las Vegasu u centur pažnje od igrača sa naših prostora bio je Jan Veseli koji je ostvario dabl-dabl sa po 10 poena i skokova .
Beta/AP Photo
Bivši igrač Partizana je imao i dve ukradene, ali i četiri izgubljene lopte, ali je bio mnogo bolji u odbrani jer ovaj put nije završio meč sa šest penala, imao je 4.
Boban Marjanović nije nastupio za Atlantu, a od Evropljana je najbolji ponovo bio Jonas Valančiunas sa 19 poena i 13 skokova za Toronto.
Kori Džozef je definitivno budućnost San Antonija na poziciji plejmejkera, samo da malo manje dribla prilikom organizacije napada. Maltretirao je odbranu Toronta sa 16 poena uz po 6 skokova i asistencija. 

Deseti pik sa ovogodišnjeg drafta Si Džej Mekkolum bio je nešto slabiji nego na debiju u subotu, ali više nego odličan sa 15 poena uz po 5 skokova i asistencija za Trejl-Blejzerse. Šut ga je izdao (5/12), ali je sjajno razigravao rivale, ne prepustivši se pritisku zbog nekoliko izgubljenih lopti. 

Brajan Roberts se izdvaja među nedraftovanim igračima. Briljirao sa 20 poena za Pelikane, dok su se od zvučnih imena iz NBA istakli Dion Vejters i Kodi Zeler. 

Vejters se dobro zagreva za novu sezonu, postigao je23 poena uz po 4 skoka i asistencije za Klivlend. Sjajno je koristio situacije kada je odbrana rivala bila dezorganizovana. 

Zeler je potput Valančijunasa koristio svoju fizičku snagu i predvodio Bobketse sa "dabl-dablom" od 21 poenom i 13 skokova. 
Letnja liga, rezultati:
Njujork - Vašington 82:69
LA Klipers - NBDL zvezde 77:83
Šarlot - Dalas 86:80
LA Lejkers - Portland 81:63
Klivlend - Memfis 69:58
Nju Orleans - Milvoki 61:69
Atlanta - Majami 75:71
San Antonio - Toronto 76:82
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger