Headlines News :
Home » , , » Marija Gomesa dočekalo 15.000 navijača (VIDEO)

Marija Gomesa dočekalo 15.000 navijača (VIDEO)

Written By maxtv on понедељак, 15. јул 2013. | 22:06

Nemački fudbaler Mario Gomes rekao je da mu je jasno zašto je izabrao Fiorentinu kada je odlučio da napusti minhenski Bajern.
Beta/AP Photo/Matteo Bovo, Lapresse
"Moj transfer nekim ljudima može da izgleda čudno. Imao sam sve u Minhenu, ali ovde ću biti u prilici da igram i održim formu, time imam i veće šanse da se nadjem među putnicima na Mundijal", izjavio je Gomez na zvaničnom predstavljanju u italijanskom klubu.
On je dodao da mu je novi trener Bajerna Pep Gvardiola preporučio Fiorentinu, s obzirom da šef stručnog štaba "ljubičastih" Vinćenco Montela forsira napadački stil igre.

Gomesa (28), koji je u protekle četiri godine odigrao za Bajern 172 utakmice i postigao 112 golova, na stadionu Artemio Franki dočekalo je oko 15.000 navijača Fiorentine.

"Sve ovo je ogroman entuzijazam, to mi daje mnogo energije. Osećam veliku odgovornost i sa novim klubom želim da pobeđujem", kazao je sjajni napadač, dok je sportski direktor Fiorentine Danijele Prade naveo da "dolazak šampiona kao što je Gomes potvrdjuje koliko je jak klub" i da će "ljubičasti" sada moći "ravnopravno da se bore protiv Golijata".

Gomes je sa Fiorentinom potpisao četvorogodišnji ugovor, a njegov transfer iz Bajerna iznosio je 20 miliona evra. 

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger