Headlines News :
Home » , » Vaterpolo: Srbija u finalu Svetske lige

Vaterpolo: Srbija u finalu Svetske lige

Written By maxtv on субота, 15. јун 2013. | 15:22

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige, pošto je danas u Čeljabinsku pobedila Crnu Goru sa 8:6 (2:2, 2:2, 2:1, 2:1). Srbija će u finalu igrati protiv pobednika utakmice između Mađarske i SAD. "Delfini" će, ako osvoje trofej, doći do ukupno sedmog trijumfa u Svetskoj ligi.
Srpski vaterpolisti plasirali su se u finale završnog turnira Svetske lige koji se igra u ruskom Čeljabinsku pobedom nad Crnom Gorom od 8:6.
Srbija.jpg
Tokom celog meča viđenaje velika borba, ali su izabranici Dejana Savića u trećoj i četvrtoj četvrtini prelomili utakmicu i zasluženo je rešili u svoju korist.
U borbi za titulu, selekcija Srbije će se u nedelju boriti sa pobednikom duela između Sjedinjenih Država i Mađarske.
Od starta duela igralo se gol za gol. Strelci su izjednačenom prvom poluvremenu su bili Sekulić, Brguljanin, Marković i Pasković za Crnu Goru, odnosno Nikić, Gocić, Ćuk i Mitrović za Srbiju.
U nastavku, Srbija je zaigrala agresivnije. Filipović je doneo novo vođstvo našem timu, a onda ga je i Udovičić duplirao (6:4). Klikovac je zatim smanjio rezultat na 6:5, ali za više od toga Crnogorci nisu imali snage.
Mandić je iznova povećao prednost Srbije, Brguljanin je vratio svoj tim na gol minusa, ali od tog trenutka Crna Gora je i potpuno stala. Pobedu Srbije samo je potvrdio Udovičić pogotkom u poslednjoj sekundi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger