Headlines News :
Home » , » Šefik, navijači i sudije...

Šefik, navijači i sudije...

Written By maxtv on недеља, 2. јун 2013. | 17:14

Hrvatski mediji razloge poraza Juga u finalu Lige šampiona od Crvene zvezde vide u sjajnoj partiji Denisa Šefika, vatrenoj podršci sa tribina, ali i u "sudijskoj pomoći". Ističe se kako je sudijski par imao ujednačen kriterijum na početku meča, ali da im je u završnici ponestalo hrabrosti.
Hrvatski mediji jedinstveni su u oceni da su vaterpolisti Crvene zvezde do titule prvaka Evrope došli uz pomoć sjajnog golmana Denisa Šefika, navijača, ali i naklonosti sudija.
Zvezda-3.jpg
"Zvezda u paklu Beograda slavila protiv Juga i uzela evropsku titulu", "Vaterpolsti dubrovačkog Juga poklonili su trofej prvaka Evrope Crvenoj zvezdi", samo su neki od naslova koji opisuju dešavanja sa finalnog turnira Lige šampiona na Banjici.
"Hrvatski tim nije iskoristio objektivno veći kvalitet, dok su igrači Zvezde znali da kapitalizuju domaći teren i 5.000 gledalaca, kao i naklonost sudijskog para. Jug je u ovom trenutku zaista objektivno mnogo bolji tim od Crvene zvezde, za koju od velikih igrača igraju tek Šefik, Pijetlović, Prlainović..", prenosi, između ostalog, sajt „Jutarnji list".
Zvezda.jpg
Primedbe na računa arbitara Stavridisa (Grčka) i Kaputija (Italija) imao je i autor teksta sa portala „24 sata", koji je konstatovao da su sudije u početku imale izjednačen kriterijum, ali i da im je ponestalo hrabrosti kako je utakmica odmicala.
"Na kraju utakmice došlo je do propusta organizatora, jer su navijači u poslednjem napadu Juga ubacivali razne predmete u bazen, a zatim su po završetku meča upali u bazen dok su gostujući igrači još bili unutra. Na sreću, sve je prošlo bez dodatnih incidenata", navodi se u tekstu koji ima naslov "Sjajni golman Šefik uništio Jug".
Zvezda-2.jpg
Indikativno je, ipak, da onaj najkompetentniji da govori o suđenju, trener Juga i nekadašnji trofejni reprezentativac Jugoslavije Veselin Đuho, nema nikakvih primedbi.
"Razočarani smo. Bili smo favoriti i to nam je donelo veliki pritisak. Igrači su se borili, ali golman Crvene zvezde Denis Šefik je bio sjajan i nije nam dozvolio da dođemo do pobede. Znali smo da nas čeka teška utakmica i to se dogodilo. Dva zadnja gola smo primili iz naših grešaka u obrani. Nemam primedbi na suđenje", rekao je Đuho. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger