Headlines News :
Home » , » Radvanska eliminisala Anu sa Rolan Garosa

Radvanska eliminisala Anu sa Rolan Garosa

Written By maxtv on недеља, 2. јун 2013. | 22:04

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je danas u osmini finala Rolag Garosa od Poljakinje Agnješke Radvanske sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4). ana loše odigrala prvi set, drugi odigrala bolje ali to nije bilo dovoljno protiv raspoložene Radvanske.
Porazom od Poljakinje Agnješke Radvanske od 2:0 u setovima, srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu. Radvanska je bila bolja u većem delu meča i zasluženo pobedila.
Ana Ivanovic.jpg
U prvom setu je viđena velika borba na terenu. Ivanovićeva je odmah na startu izgubila gem na svoj servis, tako da je Poljakinja povela sa 2:0.
U trećem, ujedno i najdužem gemu u prvom setu, srpska teniserka je imala tri brejk lopte, ali je Radvanska uspela da se odbrani i poveća prednost. Poljakinja je do kraja seta još jednom oduzela servis Ivanovičevoj i lako dobila taj deo igre sa 6:2.
Ana je dobro počela drugi set. Odmah je u prvom gemu oduzela servis protivnici, ali je Poljakinja uzvratila i izjednačila na 1:1.
Radvanska.jpg
Do kraja seta viđena su još tri brejka, ali je Poljakinja napravila jedan više što je bilo dovoljno da dobije drugi set sa 6:4 i plasira se u ćetvrtfinale Rolan Garosa.
Radvanska će u ćetvrtfinalu igrati protiv Sare Erani.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger