Headlines News :
Home » , » San Antonio uzvraća udarac

San Antonio uzvraća udarac

Written By maxtv on среда, 12. јун 2013. | 10:18

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu Majami sa čak 113:77 i poveli u finalu NBA lige sa 2:1. San Antonio je tokom utakmice postigao 16 "trojki", što je novi rekord finala NBA lige.Naredna utakmica, takođe u San Antoniju, igraće se u noći između četvrtka i petka.
Konačni ishod meča deluje nestvarno. Pobeda San Antonija i nije nekakvo iznenađenje s obzirom da su Teksašani aktuelnog prvaka savladali i u Majamiju. Ali, 36 poena razlike u korist San Antonija svakako predstavlja šok za Lebrona Džejmsa i njegove "saborce".
NBA-1.jpg
Da iznenađenje bude veće debaklu Majamija nisu "kumovali" prvi asovi rivala Toni Parker, Tim Dankan ili Emanuel Đinobili. Odbranu aktuelnog šampiona "razvalili" su Deni Grin i Geri Nil.
Učinili su to "dalekometnom artiljerijom". Od ukupno 16 "trojki" San Antonija njih dvojica kombinovano su postigli 13! Grin je pogodio sedam iz devet pokušaja, dok je Nil bio uspešan šest puta od deset šuteva za tri poena.
NBA-6.jpg
Sa 27 koševa Grin je bio i najefikansiji akter ovog meča. Nil je ubacio tri poena manje a veoma dobru partiju pružio je i Kavaj Leonard koji je utakmicu završio sa 14 koševa, 12 skokova i četiri ukradene lopte.
U veoma slabom Majamiju najefikasniji je bio Dvejn Vejd sa 16 poena. Koš manje, ali i 11 skokova i pet asistencija bio je učinak Lebrona Džejmsa, dok je Kris Boš utakmicu završio sa 12 poena, deset skokova i tri "rampe".
NBA-4.jpg
Naredna utakmica, takođe u San Antoniju, igraće se u noći između četvrtka i petka.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger