Headlines News :
Home » , » Partizan počeo pripreme za novu sezonu

Partizan počeo pripreme za novu sezonu

Written By maxtv on среда, 12. јун 2013. | 14:55

Fudbaleri Partizana počeli su danas, u Sportskom centru Teleoptik, pripreme za novu sezonu, na čijem početku će pokušati da treći put izbore pravo igranja u Ligi šampiona, a osnovni cilj je osvajanje sedme uzastopne titule prvaka Srbije.
Fudbaslki klub Parizan počeo je danas pripreme za novu sezonu, u kojoj je kao cilj postavio odbranu titule i bolje rezultate u Evropi.
partizan pripreme.jpg
Fudbalere i članove stručnog štaba, na čelu sa trenerom Vukom Rašovićem, pozdravio je predsednik kluba Dragan Đurić, koji je rekao da je osvajanje nacionalne titule već postala navika, od koje crno-beli ne žele da odstupe.
Đurić je, međutim, istakao da su ambicije kluba veće i da bi u narednom periodu svi malo više morali da razmišljaju o tome kako u Evropi otići korak dalje od onoga što je ostvarivano u prethodnih par sezona.
Predsednik Partizana poručio je fudbalerima da nema potrebe da razmišljaju o platama, jer je to briga ljuudi koji vode klub, već da se usredsrede na teren.
Partizan su napustili Lazar Marković, Tomislav Pajović i Milan Smiljanić, a gotovo sigurno će otići i bekovski tandem Aleksandar Lezavski i Aleksandar Miljković, a za sada još nije poznato ko će ih zameniti.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger