Headlines News :
Home » , » Novi remi Meksika

Novi remi Meksika

Written By maxtv on среда, 12. јун 2013. | 10:52

U nastavku kvalifikacija zone Srednja i Severna Amerika za Svetsko fudbalsko prvenstvo 2014. godine, reprezentacija Meksika je priredila još jedno neprijatno iznenađenje svojim navijačima igrajući samo nerešeno protiv Kostarike 0:0.
Posle šest odigranih utakmica u ovom ciklusu kvalifikacija za SP Meksikanci imaju samo jednu pobedu i čak pet remija. Jedinu pobedu ostvarili su gostujući u Kingstonu protiv Jamajke, dok su navijači na Acteka stadioni doživeli još jedno razočarenje, jer njihovi ljubimci ni treći put kao domaćini nisu uspeli da ostvare pobedu.
Meksiko-Kostarika-1.jpg
Ishod meča Meksiko - Kostarika (0:0) najviše je odgovarao Amerikancima koji su pobedom protiv Paname (2:0) preuzeli vođstvo na tabeli sa 10 bodova, odnosno dva više od Meksika i Kostarike.
Trijumf Amerikanaca nagovestio je Žozi Altidor svojim trećim uzastopnim pogotkom u ovim kvalifikacijama, a konačni rezultat postavio je Edi Džonson.
USA-Panama.jpg
Remijem Meksika i Kostarike profitirao je i Honduras koji se posle pobede nad Jamajkom (2:0) približio na samo bod tim reprezentacijama. S obzirom da tri prvoplasirana tima iz kvalifikacija stiču direktno pravo učešća na SP, šanse Hondurasa da se nađe u samoj završnici Mundijala sada su postale realne, pogotovo što Hondurašani imaju utakmicu manje od Meksika.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger