Headlines News :
Home » , , » Preminuo mladi hrvatski fudbaler (VIDEO)

Preminuo mladi hrvatski fudbaler (VIDEO)

Written By maxtv on субота, 22. јун 2013. | 10:09

Mladi hrvatski fudbaler Alen Pamić, sin trenera Istre Igora Pamića i brat igrača Dinama Zvonka, preminuo je u petak u 25. godini.
Pamić se onesvestio dok je igrao mali fudbal u petak, pošto ga je izdalo srce sa kojim je imao problema i ranije.
Poslednju utakmicu odigrao je za Istru u februaru, kada se na meču sa Lokomotivom po treći put u karijeri onesvestio. Tada je posle samo nekoliko trenutaka sam ustao i izašao iz igre.
Pamić je pre tri godine izmao zdravstvenih problema, kada je iz Rijerek prešao u Standard iz Liježa. Srušio se na terenu tokom zagrevanja, a svedoci su a ljudi koji su prisustvovali tome rekli su da je prestao da diše. Mislilo se da je u pitanju epilepsija, pa srčani udar, ali su on i njegov otac i dalje tvrdili da je zdrav, pa je nastavio sa karijerom. 

U leto 2011. Pamić je opet pao u nesvest na treningu u Žminju, tokom priprema za povratak na teren. Lekari su brzo reagovali i on je proveo noć u bolnici iz preventivnih razloga, a njegov otac je tada rekao da je aritmija posledica neravnoteže u krvotoku i da su analize pokazale da je zdrav. 

Kada se i treći put onesvestio, Pamić je prestao da igra fudbal i počeo da ide na pregleda kako bi ustanovio šta sa njim nije u redu. U septembru je planirao da ide na nove kontrole koje je trebalo da pokažu da li bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger