Headlines News :
Home » , » Varnice izmedju Serene Vilijams i Šarapove

Varnice izmedju Serene Vilijams i Šarapove

Written By maxtv on субота, 22. јун 2013. | 19:42

"Peckanje" Serena Vilijams i Marije Šarapove pred početak Vimbldona. Povod sukoba bila Serenin intervju za "Roling Stoun", Šarapova spremno "riternirala".
Serena Vilijams nedavno je u intervjuu za "Roling Stoun" kritikovala 16-godišnju devojku koja je silovana u Ohaju, velika prašina se podigla oko cele priče, a napadima na Serenu priključila se i Marija Šarapova.
Serena.jpg
"Nije da krivim devojku, ali ako imaš 16 godina i dozvoliš sebi da se toliko napiješ da ne znaš gde se nalaziš, moglo je da bude mnogo gore. Ona je imala sreće. Ne znam da li je nevina, ali nije smela da dovede sebe u tu situaciju. Osim ukoliko joj nisu sipali nešto u piće, to je već druga stvar", izjavila je Serena za "Roling Stoun" i navukla na sebe bes velikog broja čitalaca.
Takođe, Serena je kritikovala i Šarapovu, a Ruskinji se to nikako nije dopalo.
Sarapova.jpg
"Mislim da bi Serena morala da se ograniči na tenis u svojim izjavama, neka priča o svojim uspesima i rezultatima, a ne o svemu ostalom. To je samo traženje pažnje. Ako baš želi, neka priča o svojoj vezi sa čovekom (francuski teniski trener) koji je bio oženjen i ima decu", oštro je odgovorila Šarapova.
Serena je naknadno izdala i saopštenje u kojem se izvinjava porodici mlade devojke, ali je njena prvobitna izjava ostala dobro zapamćena.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger