Headlines News :
Home » , , » Nebojša Čović: Ideja nestanka Zvezde, ravna je ideji nestanka Srbije (VIDEO)

Nebojša Čović: Ideja nestanka Zvezde, ravna je ideji nestanka Srbije (VIDEO)

Written By maxtv on субота, 22. јун 2013. | 17:34

Potpredsednik Fudbalskog kluba Crvene zvezda, Nebojša Čović, održao je konferenciju za novinare na kojoj je bilo reči o finansijskoj situaciji u klubu i planovima u radu sa mlađim kategorijama. O novom treneru crveno–belih ni reči.
Na našem najvećem stadionu, održana je konferncija potpredsednika FK Crvena zvezda zaduženog za finansije Nebojše Čovića, koji je pričao o finasijama i mlađim kategorijama.
Covic.jpg
''U ponedeljak i utorak biće regulisani svi dugovi u vezi sa stanovima, a to je 14.200.000 dinara. Regulisaćemo sve stipendije i sve obaveze za isplatu prevoza, što iznosi 2.100.000. Time dovodimo na nulu obaveze prema mlađim kategorijama. Potpisali smo neke klince. To će biti smer u budućnosti, sa obavezama prema omladincima nećemo mnogo kasniti'', izjavio je Čović.
Čović je govorio i o isplati dugova prema drugim klubovima zbog čega je zvezda bila na tapetu FSS-a.
''Neka svi smire strasti kada je Crvena zvezda u pitanju. Rešićemo neke rate za Dimitrijevića i Vilotića, uskoro i za Pantića, a na putu smo da rešimo i problem sa Radom. Juče smo isplatili određeni deo naknada, ne manje od dve hiljade evra. Spartak iz Subotice? Obaveze izvršavamo u skladu sa sporazumom. Sloboda? Dosta smo već izmirili. Što se tiče Jagodine, tu smo manje-više pri kraju. Marfin banci dugujemo još 35 hiljada evra, nećemo da trpimo više pritisak banaka, ali zahvalni smo im na razumevanju.'', dodao je Čović.
Potpredsednik Crvene zvezde je naglasio da nije sve tako crno, aludirajući na tužbe koje su podneli igrači Zvezde protiv kluba iz Ljutice Bogdana.
''Razgovarali smo sa skoro svim igračima. Nije sve tako crno. Dobićete informaciju kada budemo završili. Pantiću će najverovatnije biti omogućen transfer, on želi da ide. Što se tiče dolaska Ninkovića, optimista sam. Mijailović neće otići za džabe, što se sportskog dela tiče, on ima otvorena vrata u matičnom klubu. Igrati za Zvezdu je čast, vrednost se više povećava igračima kada odlaze iz Zvezde nego iz drugih klubova. Ideja nestanka Zvezde ravna je ideji nestanka Srbije. Posle kiše uvek dođe sunce'', završio je Čović.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger