Headlines News :
Home » , » Nelson: Očekivano finale

Nelson: Očekivano finale

Written By maxtv on понедељак, 3. јун 2013. | 15:46

Demarkus Nelson izjavio da su Crvena zvezda i Partizan očekivano u finalu plej-ofa, kao i da će prva utakmica finalne serije biti presudna. Borba za titulu počinje u sredu, a šampion će biti ekipa koja prva zabeleži tri pobede.
Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je da je epilog polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije očekivan i da će u finalu igrati dva najbolja tima.
Nelson.jpg
Američki plejmejker izneo je najveći teret u pobedi crveno-belih u majstorici protiv Mega Vizure (77:68) postigavši 20 poena, uz sedam skokova i šest asistencija, a on i saigrači sada se pripremaju za veliko finale sa braniocem titule Partizanom.
"Biće zanimljivo i zabavno, ovo je očekivano finale, a pobediće bolji tim. Za nas je najvažnije da pobedimo u prvoj utakmici, po meni je ona najvažnija u seriji. Možda su malo svežiji, imali su više odmora, ali mi smo igrali utakmice i možda smo u boljem ritmu. Uvek u takvim situacijama postoje i plusevi i minusevi", naglasio je Nelson.
On je podsetio da među gradskim rivalima postoji veliko rivalstvo.
"Svaki igrač mora da se oseća posebno, jer će biti deo ovakve serije. Pokušaćemo da sezonu završimo trofejom. To zaslužuju naši navijači, ali i članovi stručnog štaba i mi igrači, jer smo radili jako naporno tokom čitave sezone", rekao je Nelson.
Finalna serija plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana (5, 7, 10, 12. i 15. jun) igra se do tri pobede.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger