Headlines News :
Home » , » Dobra odbrana za finale

Dobra odbrana za finale

Written By maxtv on понедељак, 3. јун 2013. | 10:25

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede protiv Mega Vizure (77:68) u majstorici polufinala plej-ofa Superlige rekao je da je njegova ekipa nervozno ušla u meč i da je presudila dobra odbrana u nastavku.
"Atmosfera u dvorani bila je fenomenalna, a mi smo jako nervozno ušli meč, odigrali smo slabu odbranu i dozvolili im da steknu samopuuzdanje. Ipak, u nastavku smo odigrali puno bolju odbranu, što dokazuje i samo 25 primljenih poena, prelomili smo meč i ušli u finale",rekao je Radonjić na konferenciji za medije.
Dejan-Radonjic.jpg
On je dodao da je još rano za priču o finalnoim duelima sa Partizanom i da je jako dobro što će ekipa imati malo vremena da se odmori.
"Moramo da vidimo koliko ćemo biti spremni i zdravi, trenutno nije realno pričati o tom meču. Jak karakter tima se nazire, to ćemo staviti u funkciju i videćemo posle odmora i regeneracije",naglasio je Radonjić.
Crvena-zvezda-1.jpg
Trener crveno-belih objasnio je da je povređeni kapiten Igor Rakočević igrao koliko je bilo dovoljno za pobedu.
„On je zbog povrede napravio pauzu, radio je samo individualno.O tome koliko će igrati ja ću odlučiti", poručio je Radonjić.
Crvena-zvezda.jpg
Finalna serija plej-ofa počinje u sredu 5. juna,a domaćin prvog meča je Partizan.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger