Headlines News :
Home » , » Murinjo u Čelsiju

Murinjo u Čelsiju

Written By maxtv on понедељак, 3. јун 2013. | 10:29

Dosadašnji trener Real Madrida Žoze Morinjo rekao je da će do kraja nedelje potpisati ugovor sa londonskim Čelsijem. Morinjo je u televizijskoj emisiji posvećenoj fudbalu - Punto Pelota, rekao da će njegov povratak na Stamford Bridž zvanično biti objavljen u "narednih nekoliko dana".
"Idem u London i do kraja nedelje postaću trener Čelsija. Osećam da me tamo ljudi vole, a to vam je u životu potrebno. ZZivot je divan i kratak i morate da tražite ono što je najbolje za vas", rekao je Morinjo.
Murinjo-3.jpg
Morinjo će tako posle tri godine otići iz Real Madrida i vratiće se u Čelsi, sa kojim je 2005. i 2006. godine osvojio Premijer ligu. On je 2007. godine napustio Stamford Bridž zbog neslaganja sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem oko budžeta za transfere.
Portugalac će na klupi "plavaca" zameniti Rafaela Benitesa, koji je sa klubom ove sezone osvojio Ligu Evropa i treće mesto u Premijer ligi.
Murinjo-1.jpg
Sajt Premijer lige juče je objavio vest sa današnjim datumom da je Morinjo novi trener Čelsija, a Premijer liga se zbog toga izvinila londonskom klubu objasnivši da je u pitanju greška.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger