Headlines News :
Home » , » Nađ: Kapiten ostaje!

Nađ: Kapiten ostaje!

Written By maxtv on понедељак, 17. јун 2013. | 11:40

Albert Nađ potvrdio da će Saša Ilić i naredne sezone nositi kapitensku traku u Partizanu. Za sada nema ponuda za Marka Šćepovića. Crno-beli uskoro predstavljaju prvo pojačanje.
Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ izjavio je danas da će kapiten Saša Ilić i naredne sezone biti u klubu i da će uskoro biti postignut dogovor o produženju ugovora.
Ilic.jpg
"Saša Ilić je jedan od bitnijih igrača za Partizan. Ne pričam samo o fudbalskim stvarima, već i o ljudskim, tako da ova generacija ima mnogo toga da nauči od Saleta. On će biti igrač Partizana i naredne sezone i sve dok bude osećao da može da igra, mi ćemo nastojati da ga zadržimo", rekao je Nađ agenciji Beta.
On je istakao da Ilić zbog svega što je pružao prethodnih sezona zaslužuje najveću platu u Partizanu.
"On je igrač koji ima svoje zahteve i uslove i brzo ćemo se dogovoriti. U životu ne može ništa da se garantuje 100 odsto, ali to je vrlo blizu. Zaslužuje da ima najveću platu. Šta to znači? Partizan ima svoje limite, ima razmišljanja, ali ponavljam, ono što je Sale pružao prethodnih godina zaslužuje to", rekao je sportski direktor crno-belih.
Na pitanje da li ima ponuda za Marka Šćepovića, Nađ je rekao da još nema zvaničnih ponuda.
"Svi reprezentativci treba danas da imaju lekarske preglede i da sutra krenu put Zlatibora (na pripreme). U 24 sata svašta može da se izdešava. Raspitivanja i priče da će biti nešto uvek postoje", rekao je Nađ i dodao da će Partizan uskoro predstaviti i prvo pojačanje za narednu sezonu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger