Headlines News :
Home » , » Murinjo: Ne trpim sebične igrače

Murinjo: Ne trpim sebične igrače

Written By maxtv on понедељак, 17. јун 2013. | 12:46

Žoze Murinjo očekuje mnogo trofeja kao menadžer Čelsija i najavio da neće trpeti sebične igrače. On je naveo i da u sprovođenju svog načina rada očekuje punu podršku vlasnika ekipe Romana Abramoviča.
Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas kako veruje da "plavcima" može da donese dosta trofeja i upozorio da neće trpeti sebične igrače u timu.
Murinjo.jpg
"Ima nešto što kažem svaki put kada dođem u novi klub. Tako će biti i 10. jula kada počnemo pripreme u Čelsiju. Ako ste profesionalac i niste sebična osoba, stavljate ekipu u prvi plan i radite 100 odsto za mene i saigrače, imaćemo sjajan odnos. Ako ste sebični i ne poštujete navijače, imaćemo problema", rekao je Murinjo engleskim medijima.
On je naveo i da u sprovođenju svog načina rada očekuje punu podršku vlasnika ekipe Romana Abramoviča.
"Ponekad imate nekoliko igrača koji ne žele da prihvate pravila. U takvim situacijama klub podrži ili menadžera ili igrača. Ako klub stane iza menadžera, stvar je jasna, igrači koji ne poštuju pravila moraju da odu", zaključio je portugalski stručnjak.
Murinjo je prethodne tri sezone vodio madridski Real, a u prvom mandatu u Čelsiju, od 2004. do 2007. godine, osvojio je dve titule prvaka Engleske.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger