Headlines News :
Home » , » Golman-fenomen, branio sa metkom u glavi

Golman-fenomen, branio sa metkom u glavi

Written By maxtv on уторак, 18. јун 2013. | 15:42

Nesrećni Duško Krtalica primio metak u glavu dok je branio na jednom futsal turniru. Krtalica nastavio da pravi bravure na golu, posle utakmice primljen u bolnicu i uspešno operisan.
Duško Krtalica postao je prava zvezda na sportskim portalima širom Balkana. Naime, futsal golman branio je na jednom turniru u okolini Sarajeva - sa metkom u glavi.
futsal-teren.jpg
Teren na kojem se dogodio incident, dan kasnije deca treniraju
U sarajevskom naselju Boljakov Potok održao se turnir u futsalu, a Krtalica je bio glavna zvezda. Tokom meča primio je samo jedan gol, da bi se kasnije ispostavilo da je sve vreme imao strano telo u glavi.
Krtalica je u jednom trenutku osetio bol u glavi, ali je pretpostavio da je to posledica udarca u stativu, ali je uzrok bola bio zalutali metak koji je dospeo do njegove glave iz oružja koje je korišćeno u proslavi svadbe u blizini fudbalskog terena.
"Operacijom smo mu odstranili metak i prebacili ga na intenzivnu negu. Stanje je stabilno", izjavila je portparol Kliničkog centra u Sarajevu Biljana Jandrić i dodala da su lekari bili zaprepašćeni stanjem u kojem je Krtalica doveden u bolnicu.
Policija je pronašla i privela svata koji je ispalio metak.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger