Headlines News :
Home » , » Poginuo igrač i trener Divljih veprova

Poginuo igrač i trener Divljih veprova

Written By maxtv on четвртак, 2. мај 2013. | 22:35


Dvadesetdevetogodišnji Miro Bogdanović, dugogodišnji igrač i trener kragujevačkog Kluba američkog fudbala Divlji veprovi, poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod sela Vitanovac, nadomak Kraljeva.
Miro Bogdanović, popularni Topola, dugogodišnji igrač i trener kragujevačkih Divljih veprova i bivši reprezentativac Srbije u američkom fudbalu, stradao je u saobraćajnom udesu, pošto je izgubio kontrolu nad motociklom kojim je upravljao, vraćajući se iz Vrnjačke Banje sa još dvojicom saigrača.
miro bogdanovic (1).jpg
Miro Bogdanović Topola (1983-2013)
Miro Bogdanović se Divljim veprovima priključio početkom 2006. godine, a igračku karijeru okončao je po završetku sezone 2011. Potom je bio trener ofanzivne linije, a u ovoj sezoni trener specijalnih timova.
Ovaj ofanzivni linijaš osvojio je sa Veprovima četiri titule prvaka Srbije i jednu SELAF ligu, a 2011. godine postao je vicešampion prestižnog evropskog EFAF kupa.
Kada god su mu to obaveze dozovljavale prisustvovao je treninzima mlađih kategorija, pripremajući mlade igrače za ovaj atraktivni sport, kažu u Klubu. Ostaće upamćen kao natprosečno inteligentan i svestran momak, uvek dobrih namera i plemenitog srca.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger