Headlines News :
Home » , » Boston i Hjuston ostali u igri

Boston i Hjuston ostali u igri

Written By maxtv on четвртак, 2. мај 2013. | 11:26


Košarkaši Bostona pobedili su u noći između srede i četvrtka na gostujućem terenu Njujork sa 92:86 i smanjili na 2:3 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi. Isti scenario je viđen i u Oklahomi gde je Hjuston napravio brejk pobedom od 107:100, za 2:3 u seriji. U Indijani, domaći tim je savladao Atlantu sa 106:83 i poveo sa 3:2.
U utakmicama odigranim izmeću srede i četvrtka, rezultati u serijama su identični - 3:2. Indijana je pobedila kod kuće Atlanta Houkse, Hjuston je predvođen Džejmsom Hardenom slavio u Oklahomi dok je ekipa Bostona trijumfovala u Njujorku i vrstila seriju u Masačusec.
Seltiksi su pokazali karakter u Medison Skver Gardenu, i posle nešto slabije početka, preuzeli kontrolu nad utakmicom u drugom delu, igravši sjanu odbranu i šutirajći odlično spolja.
U ekipi Bostona petorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, po 18 su postigli Džef Grin i Kevin Garnet, koji je dodao i 16 skokova,
Brendon Bas i Džejson Teri ubacili su po 17 poena, dok je Pol Pirs dodao 16 poena.
U ekipi Njujorka Karmelo Entoni bio je najefikasniji sa 22 poena, Rejmond Felton dodao je 21, a Džej Ar Smit 14 poena. Karmelo je sjajno šutirao u prvom poluvremenu ali je potom stao, a time su stali i Niksi.
Naredna, šesta utakmica igra se sutra uveče u Bostonu.
Košarkaši Indijane pobedili su na svom terenu Atlantu sa 106:83 i poveli sa 3:2 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije.

Pejserse su do pobede predvodili Dejvid Vest sa 24 poena i Pol Džordž sa 21 poenom i 10 skokova. Indijana je ove sezone na svom terenu zabeležila svih pet pobeda protiv Atlante.
U ekipi Atlante Džoš Smit i Al Horford postigli su po 14 poena.
Naredna utakmica igra se sutra uveče u Atlanti, gde domaći Houksi imaju 13 uzastopnih pobeda protiv Indijane.
Košarkaši Hjuston Rokitsa pobedili su na gostujućem terenu Oklahomu sa 107:100 i smanjili na 2:3 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.
Hjuston je do pobede predvodio ratigrani Džejms Harden sa 31 poenom, a ubacio je sedam "trojki" iz prvih sedam pokušaja, ukupno 7 od 9. Sajnu rolu imao je i turčin Omer Ašik - 21poen i 11 skokova, a Fransisko Garsija dodao je 18 poena.
Kevin Durent bio je najefikasniji u ekipi Oklahome sa 36 poena, sedam asistencija i sedam skokova, a Redži Džekson ubacio je 20 poena. I na ovom meču osetilo se odsustvo Rasela Vestbruka koji će, kako stvari stoje, propustiti ostatak plej-ofa.
Naredna utakmica igra se sutra uveče u Hjustonu.

Rezultati:
ISTOČNA KONFERENCIJA:
Njujork - Boston 82:92 (2:3 u seriji)
Indijana - Atlanta 106:83 (3:2)

ZAPADNA KONFERENCIJA:
Oklahoma - Hjuston 100:107 (3:2)


Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger