Headlines News :
Home » , » Benfika napada Fener, Bazel sprema kamikaze

Benfika napada Fener, Bazel sprema kamikaze

Written By maxtv on четвртак, 2. мај 2013. | 11:14


Lisabon je poprište velike bitke, gde Benfika juri jedan gol zaostatka protiv Fenerbahčea na putu ka finalu Lige Evropa. Čelsi dočekuje Bazel, koji sprema potpunu ofanzivu. 
Fudbaleri Čelsija dočekaće  na Stamford Bridžu Bazel u revanš utakmici polufinala Lige Evropa, dok će Benfika kod kuće pokušati da nadoknadi minus od jednog gola iz prvog meča protiv Fenerbahčea.
Chelsea-Basel.jpg
Još uvek aktuelni prvak Evrope, Čelsi, slavio je u četvrtak u gostima protiv Bazela sa 2:1, a švajcarska ekipa je u Londonu već igrala ove sezone.
Bazel je u četvrtfinalu Lige Evropa u Londonu remizirao sa Totenhemom 2:2, pa tako ekipa Rafaela Benitesa neće imati lak posao.
Čelsi ove sezone nije postigao očekivane rezultate pošto neće odbraniti titulu šampiona Evrope, neće osvojiti titulu u Premijer ligi, a u polufinalu FA kupa ispao je od Mančester sitija.
U drugoj utakmici, od 21.05 u Lisabonu igraće Benfika i Fenerbahče, gde turska ekipa brani 1:0 iz Istanbula.
Matic.jpg
Dvostruki evropski šampion Benfika u utakmicu ulazi posle pobede nad Maritimom od 2:1 u prvenstvu, posle koje je ostala na četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Portom.
Sa druge strane, Fenerbahče je nakon preokrerta slavio protiv Kajserispora sa 2:1 i tako ostao na sedam bodova zaostatka za vodećim Galatasarajem.
Napadač Galatasaraja Musa Sov rekao je da je za klub plasman u polufinale LE veliki uspeh, a da bi eventualni prolaz u finale bio još veći.
"Bilo bi sjajno i za turski fudbal, kao i za klub da izborimo plasman u finale. Mi smo do sada postigli veliki uspeh, ali ne mogu da zamislim kako bi tek bilo da pobedimo večeras. Učinićemo sve da to i učinimo", rekao je Sov.
Fener.jpg
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger