Headlines News :
Home » , » Jelena i Nole na Foro Italiku

Jelena i Nole na Foro Italiku

Written By maxtv on петак, 17. мај 2013. | 10:39


Srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu masters turnira u Rimu igra protiv Čeha Tomaša Berdiha, a meč na centralnom terenu kompleksa Foro Italiko na programu je od 14 sati.U isto vreme u četvrtfinalu ženskog turnira premijer serije Jelena Janković se sastaje sa Rumunkom Simonom Halep, 64. teniserkom sa VTA liste.
Biće to 15. međusobni duel prvog i šestog tenisera sveta. Đoković je daleko uspešniji od Berdiha i vodi sa 13:1 u pobedama.
Nole-4.jpg
Ukoliko pobedi Đoković će u polufinalu igrati sa pobednikom meča dvojice Španaca, branioca titule Rafala Nadala, i četvrtog nosioca, Davida Ferera.
U isto vreme (14 sati) u četvrtfinalu ženskog turnira premijer serije Jelena Janković se sastaje sa Rumunkom Simonom Halep, 64. teniserkom sa VTA liste. Dosadašnji međusobni skor je nerešen 1:1.
Bolja iz duela u polufinalu će igrati sa pobednicom meča između prve teniserke sveta, Amerikanke Serene Vilijams, i Karle Suarez Navaro iz Španije.
Jelena-Jankovic-1.jpg
Jankovićeva u paru sa Mirjanom Lučić Baroni iz Hrvatske igra posle 15.30 sati i meč četvrtfinala dublova, a protivnice su im Ruskinja Nađa Petrova i Slovenka Katarina Srebotnik.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger