Headlines News :
Home » , » Dudu muče otkazi reprezentativaca

Dudu muče otkazi reprezentativaca

Written By maxtv on недеља, 12. мај 2013. | 12:37


Selektor košarkaške reprezentacije Srbije već sada je suočen sa otkazom četvorice reprezentativaca pred Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Kako prenosi portal "Eurohups", boje Srbije neće braniti Mačvan, Erceg, Perović i Marković, vrlo moguće i Savanović.
Nekada je bila čast igrati za reprezentaciju ove zemlje, kako god se ona zvala i pod kojim god bojama igrala. Posebno je to bio slučaj sa košarkom, nekada apsolutnom sportskom kraljicom domaćeg sporta. Nekada, ali više ne.
Srbija.jpg
Kako prenosi portal „Eurohups", Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković neće igrati na predstoječem Evrobasketu. Tačnije, oni su selektoru Dušanu Ivkoviću otkazali učešće.
Pomenutoj četvorci mogao bi da se priključi i krilni igrač Anadolu Efesa Duško Savanović koji je zatražio vremena da odluči da li će igrati u Sloveniji.
U tekstu na grčkom portalu se, međutim, navodi da će Duda Ivković moži da računa na kapitena Nenada Krstića, Miloša Teodosića i Nemanju Bjelicu.
Da podsetimo, srpski selektor se prethodnih nekoliko sedmica nalazio u misiji obilaska sprksih internacionalaca. Prvo je obišao srpsku koloniju u Moskvi, da bi ga zatim put naneo u Tursku.
Evropsko prvenstvo u košarci igraće se ove godine u Sloveniji od 4. do 22. septembra, a rivali Srbiji u Grupi B biće Bosna i Hercegovina, Litvanija, Makedonija, Crna Gora i Letonija.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger