Headlines News :
Home » , » Penal o kome će se dugo pričati

Penal o kome će se dugo pričati

Written By maxtv on недеља, 12. мај 2013. | 18:53

Jedanaesterac, odnosno (ne)postojanje prekršaja koji mu je prethodio, a koji je doneo bledoj Crvenoj zvezdi trijumf nad "juniorima" OFK Beograda, podelio je sportsku javnost. Nakon prespavane noći, stvari nisu nimalo jasnije.
Prašina koja se digla u vezi sa penalom na meču između Crvene zvezde i OFK Beograda, koji je neubedljivim crveno-belima doneo potreban trijumf, ni dan kasnije se nije slegla.


Javnost je podeljena, uglavnom po navijačkoj liniji. Situaciju iz 66. minuta drugačije vide i neposredni akteri, Filip Kasalica i Petar Golubović.
"Kod situacije kada je sudija svirao penal, ne vidim ništa sporno. Ne bih se bavio time, kao što nisam ni ranije. Verujem da bismo i da sudija nije pokazao na belu tačku uspeli da rešimo meč u svoju korist. Utakmice pre i posle derbija su uvek najteže, i koliko se god trudili i pripremali, izuzetno je teško psihološki ne razmišljati o večitom rivalu, naročito u situaciji kada taj meč može da odluči šampionat", istakao je napadač Crvene zvezde.
Fudaler koji je skrivio jedanaesterac Petar Golubović smatra da je zapravo Kasalica bio taj koji je načinio prekršaj.
"Snimak će najbolje pokazati šta se dogodilo. Postojao je kontakt, ali od protivničkog igrača, od Kasalice, što je sudija okarakterisao kao moj prekršaj", rekao je mladi Golubović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger