Headlines News :
Home » , » Zvezda ostaje na minus dva pred derbi

Zvezda ostaje na minus dva pred derbi

Written By maxtv on субота, 11. мај 2013. | 22:01


Zvezda pobedila OFK, i zadržala minus od dva boda iza Partizana. Jedini gol postigao Milijaš sa bele tačke. Osmi uzastupni trijumf crveno-belih.
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su OFK Beograd na svom stadionu sa 1:0 u poslednoj subotnjoj utakmici 27. kola Super lige Srbije i tako zadržali minus od dva boda iza lidera Partizana.
Milijas.jpg
Zvezda je slavila golom kapitena Nenada Milijaša u 67. minutu iz jedanaesterca.
Nakon čentaršuta Mendeša Kadu sa desne strane u 66. minutu, u skoku je najbolji bio Petar Golubović, koji je loptu glavom izbio iz šesnaesterca, nakon čega je krenuo u trk za njom i srušio se preko Filipa Kasalice, posle čega je sudija Aleksandar Vasić dosudio jedanaesterac za domaću ekipu.
Zvezda je već u prvom minutu imala dobru šansu, Kadu je na levoj strani uposlio Kasalicu, koji je solo prodorom došao do dobre prilike za šut, ali je na golu OFK-a odlično odreagovao golman Milan Lukač i loptu poslao u korner.
Gosti su prvih 20. minuta imali tri odlične prilike, ali je u sva tri slučaja na golu Zvezde odličan bio Boban Bajković, koji OFK-u nije dozvolio da dođe do prednosti.
Ekipa Rikarda Sa Pinta je tek u drugom delu prvog poluvremena uspela da konsoliduje redove i ugrozi gol Lukača, ali je mladi golman OFK odlično reagovao.
CZV-OFK.jpg
OFK je drugom poluvremenu uglavnom pretio udarcima sa distance u kojima nisu imali uspeha, a u poslednjem minutu sudijske nadoknade vremena Igor Ivanović je sa pet metara imao odličnu šansu, ali je Bajković odlično odreagovao i doneo Zvezdi osmu uzastopnu pobedu pod vođstvom Sa Pintua.
"Crveno-beli", dva kola pre kraja šampionata imaju 62 boda, dva manje od Partizana, a narednog vikenda na stadionu u Humskoj igraće se 'Večiti derbi'.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger