Headlines News :
Home » , » Žetva medalja u Segedinu

Žetva medalja u Segedinu

Written By maxtv on недеља, 12. мај 2013. | 18:25


Uspešan dan za Srbiju na Svetskom kupu u Segedinu. Zlatna medalja za Dragosavljevića i Boltića u disciplini K-2. Zlato i za sestre Moldovan. Mirtjevu i Grujiću bronza. Srpski četverac osvojio bronzu u Esenu.
Srpski kajakaši Marko Dragosavljević i Simo Boltić osvojili su zlatnu medalju u disciplini K-2 na 500 metara na Svetskom kupu u Segedinu.
sestre-moldovan.jpg
Ranije danas do zlata su došle sestre Nikolina i Olivera Moldovan, koje su trijumfovale u disciplini K-2 na 200 metara, dok su Uroš Mirtjev i Nebojša Grujić osvojili bronzu u discplini K-2 na 200 metara.
Srbija je na takmičenju u Segedinu osvojila ukupno pet medalje. Juče je muški četverac u sastavu Milenko Zorić, Ervin Holpert, Aleksandar Aleksić i Dejan Terzić osvojio zlato na 1.000 metara, a na pobedničko postolje popela se i Dalma Benedek-Ružičić posle finalne trke na 500 metara.
cevtverac.jpg
Srpski četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Radoje Đerić, Miljan Vuković i Goran Jagar osvojio je danas treće mesto na Internacionalnoj regati u Esenu.
Vasić, Đerić, Vuković i Jagar su bronzanu medalju osvojili pošto su u finalu prošli kroz cilj treći s vremenom 6:53.78 minuta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger