Headlines News :
Home » , » Veber se premišlja

Veber se premišlja

Written By maxtv on четвртак, 11. април 2013. | 18:16


Australijanac Mark Veber, vozač Red Bula, rekao je da će sezonu završiti u toj ekipi, ali da još ne zna da li će potpisati novi ugovor. Veber je ljut na klupskog kolegu Sebastijana Fetela i na čelnike ekipe zbog incidenta tokom trke za Veliku nagradu Malezije gde je osvojio drugo mesto.
Aktuelni svetski šampion Fetel je u završnici trke, uprkos naredbi iz boksa, pretekao Vebera i pobedio, ali ga čelnici ekipe zbog toga nisu kaznili, te Veber razmišlja da po isteku ugovora napusti Red Bul.
Mark-Veber-3.jpg
"Nameravam da završim sezonu u Red Bulu. Mnogi su u to sumnjali, ali ostaću u ekipi. Oduvek sam razmišljao samo o tekućoj sezoni... Ne vidim zašto bih sada morao da donosim odluke o budućnosti", rekao je Veber novinarima u Šangaju gde će se u nedelju voziti Trka za Veliku nagradu Kine.
On je rekao da će pred kraj sezone razgovarati s čelnicima Red Bula.
Mark-Veber-4.jpg
"Na leto ću razgovarati sa njima. Tek smo pred trećom trkom u šampionatu i nikada u tom periodu sezone nisam donosio odluke o karijeri. Znam da se o tome priča, ali ne vidim zbog čega bih sada odlučivao", rekao je Veber.
"Očigledno je da su naši odnosi zategnuti i to nije prvi put. Sada moramo da se koncentrišemo na naše nastupe. Mislim da ekipa nije bila loša u Maleziji, ali mnogima je bilo neprijatno... Takva situacija se ove sezone možda više neće ponoviti – ali mogla bi da se dogodi u nedelju. To još ne znamo", dodao je australijski vozač.
Veber je rekao da se raduje predstojećoj trci i ocenio da je u Maleziji Red Bul pokazao da ima konkurentno vozilo.
Mark-Veber-2.jpg
"Dobro se osećam posle malog odmora i radujem se povratku na stazu. Dokazali smo da imamo konkurentno vozilo u prve dve trke, ali znamo da nas čeka još posla. Nismo imali dovoljno dobar bolid da pobedimo u Australiji, ali u Maleziji svakako jesmo", rekao je Veber.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger