Headlines News :
Home » , » A od Fijata novi 500L

A od Fijata novi 500L

Written By maxtv on четвртак, 11. април 2013. | 18:05


Bliži se 26. po redu Beogradski maraton. Veliki broj takmičara iz pedesetak zemalja. Veliki sportski događaj uveličaće Fijat, a za obaranje rekorda FAS će pokloniti novi 500L. Start trke je 21. aprila.
Kompanija "Fijat automobili Srbija" saopštila je da je automobil "500L" zvanično vozilo 26. Beogradskog maratona, koji će biti održan u nedelju 21. aprila, i najavila da će pokloniti taj automobil u slučaju obaranja rekorda.
fiat-500l.jpg
"Učesnici maratona za muškarce i žene u slučaju obaranja rekorda dobiće na poklon najtraženiji porodični automobil u Srbiji, Fiat 500L nacionale", navedeno je u saopštenju.
Kompanija podseća da je rekord Beogradskog maratona u kategoriji muškaraca - 2:10,54 sata, koji je ostvario Kenijac Japhet Kosgei, dok je rekord za žene 2:29,44 u vlasništvu Kristine Pomaku iz Rumunije.
Beogradski maraton je najveća i najmasovnija tradicionalna sportska manifestacija u Srbiji i odlukom Skupštine grada Beograda, proglašen je za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.
Ova manifestacija podržana je i od Ministarstva omladine i sporta kao događaj koji se uklapa u strategiju razvoja sporta u Srbiji.
Beogradski maraton je sportski događaj koji svake godine okupi takmičare iz 50-ak zemalja sa svih kontinenata.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger