Headlines News :
Home » , » Valjevci žele Zvezdin "skalp"

Valjevci žele Zvezdin "skalp"

Written By maxtv on уторак, 16. април 2013. | 17:31


Zvezda u šestom kolu Superlige gostuje Metalcu i na papiru je favorit. Ipak, Valjevčani se nadaju da će iskoristiti pometnju nastalu smenom trenera i nanesu novi poraz "crveno-belima".
Košarkaši Metalca dočekuju u sredu Crvenu zvezdu u šestom kolu Superlige Srbije posle lošeg starta i svih pet poraza. Valjevci priznaju da je Crvena zvezda favorit, uprkos svim nedaćama i promeni trenera, ali priželjkuju iznenađenje.
Rakocevic2.jpg
"Naša je obaveza da igramo najbolje moguće u ovom trenutku uprkos neočekivano lošeg starta", rekao je novinarima trener Vladimir Mišković. Mišković kaže da "takmičenje još nije završeno" jer ima devet kola do kraja, pa je svaka pobeda dragocena. Pritom napominje da u ritmu igranja subota - sreda nije lako ispravljati uočene slabosti. 
"Naš osnovni cilj bio je da ekipu trgnemo iz letargije i podignemo je na psihološkom planu. Koliko smo u tome uspeli pokazaće i utakmica sa Zvezdom", kazao je Mišković. Njegovo mišljenje deli i najbolji strelac Superlige do sada, bek Bojan Bakić, koji se oporavio od povrede i uzda se u podršku navijača sa punih tribina Hale sportova.
Zdravstvene probleme sanirao je i bek Dragan Mitrović, koji je takođe "preskočio" utakmicu sa Partizanom, pa ponovo konkuriše za najbolji sastav.
Metalac je jedina ekipa bez pobede u Superligi Srbije posle pet odigranih utakmica, dok je Crvena zvezda izgubila večiti derbi sa Partizanom, a potom i od Mega Vizure u Kruševcu, što je dovelo do smene trenera Vlade Vukoičića i angažovanja Dejana Radonjića iz Podgorice.
Utakmica između Metalca i Crvene zvezde igraće se sutra u 18.00, u Hali sportova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger