Headlines News :
Home » , » Runi i Nani prelaze u PSŽ

Runi i Nani prelaze u PSŽ

Written By maxtv on уторак, 16. април 2013. | 13:16


Francuski fudbalski klub Pari Sen Žermen mogao bi ovog leta da angažuje igrače Mančester Junajteda Vejna Runija i Nanija, prenose engleski mediji.PSŽ je spreman da izdvoji 20 miliona funti za Runija, iako reprezentativcu Engleske ugovor sa Junajtedom ističe za dve godine.
"Dolazak Runija u PSŽ je gotova stvar. Mogu da kažem iz pouzdanih izvora da će sledeće sezone igrati za PSŽ", rekao je bivši sportski savetnik Parižana Mišel Mulan.
Runi-3.jpg
Runija je nedavno i Zlatan Ibrahimović posavetovao da se preseli u Pariz.
"Ukoliko želi da bude deo naboljeg fudbalskog projekta, onda za njega postoji samo jedan klub. Razumem zašto su vlasnici zainteresovani za Runija, on je među 10 najboljih napadača u Evropi", rekao je Ibrahimović.
Runijeva sudbina u Junajtedu je pod znakom pitanja. Menadžer Aleks Ferguson odlučio je da izostavi 27. godišnjeg fudbalera sa najvažnijeg meča sezone, revanš utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Reala.
Nani-Rooney-1.jpg
Pored Runija, predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi planira u svoj klub da dovede i Nanija za 15 miliona funti.
Naniju ugovor sa Junajtedom ističe sledeće godine, ali najverovatnije će ranije napustiti klub, jer je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo 17 utakmica i postigao četiri gola.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger